Panganggo:Trace

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'm french and I mostly contribute to the french wiki.

Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
map-bms-0
Cithakan:User debian
Golet panganggo miturut basa