Panganggo:Taufik1711

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jengenge inyong taufik.inyong lagi blajar nulis neng wikipedia.