Panganggo:StefanusRA

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Statistik Stat  A: 13.285 |  H: 27.316 |  S: 210.358 |  D: 8,59 |  Crystal Clear app Login Manager.png 9.069 |  Pengurus  1 |  Crystal Clear device cdrom unmount.png 487 |  Pemungutan suara Voting  P |  Pengurus P |  Permohonan pendapat PP |  Warung Kopi WK | DK | FAQ | ZINE stabil

StefanusRA
Stefanus Rakhmat A. CHt.JPG
Nama Stefanus Rakhmat A. CHt.
Tanda tangan  Stefanus  
Tanggal lahir 11 Oktober 1975
Tempat lahir Purwokerto
Lokasi Purwokerto, Kabupaten Banyumas, Jawa Tengah
Negara Indonesia
Anak 2
Pekerjaan Hypnotherapist & Trainer
SMA SMA Bruderan Purwokerto
Agama Katolik
Golongan darah O
Hubungi
Situs web http://ssh.web.id
Blog http://stefanus.my.id
Skype stefanus.ra
Yahoo stefanus_ra
Minat

hypnosis, hypnotherapy, psikologi, pengetahuan umum, internet

map-bms-3 Pengguna kiye nduwe pemahaman tinggi basa Banyumasan.
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawa.
Libra.svg Panganggo iki zodiaké Libra

Cithakan:Panganggo Facebook Cithakan:Panganggo Skype Cithakan:Panganggo Kaskus

Peserta lokakarya Wikipedia nang Purwokerto
Pangangggo kiye melu acara lokakarya Wikipedia nang Purwokerto sing dipandu nang StefanusRA
Admin mop.PNG
Panganggo kiye kuwe pangurus nang Wikipedia Basa Banyumasan (verifikasi)

Proyek sing lagi digarap[sunting | besut sumber]

Owahan anyar[sunting | besut sumber]

100 Owahan anyar sing durung dipatroli

23 Mei 2017

Artikel anyar[sunting | besut sumber]

100 Artikel anyar
  • 27 April 2017 08.51Šiprage (versi)[4.119 bita]Yahadzija (Dopokan | kontrib) (Gawé kaca sing isi '<!-- {| cellspacing="0" border="1" cellpadding="4" style="clear: right; float: right; background-color: #f9f9f9; width: 300px; margin: 1em 0 1em 1em; border: 1px solid #aaa;...')

Gambar anyar[sunting | besut sumber]

20 Gambar anyar