Panganggo:Slamet Serayu~map-bmswiki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cithakan:Anggota Kiye Nasionalis
Kemampuan basa Wikipedia Babel:
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawa.
map-bms-3 Pengguna kiye nduwe pemahaman tinggi basa Banyumasan.
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Catetan Liya Anggota:

Jeneng kula Slamet Serayu.



Dopokan Wulan Puasa

Alkhamdulillah, nang wulan puasa kiye inyong bisa nglakoni puasa nganti dina miki. Durung tau medhot babar pisan. Muga-muga bae bisa tutug nganti bada. Jane wong kaya penginyongan nglakoni puasa, nek depikir abote ora etung. Jajal, awane wis wetenge kencot kudu ngetokna tenaga nggo nggolet cucukan. Wengine kurang turune. Iya ora Kang Taslim?” omonge Duslam mbukak dopokan nang gerdhu Kamling winginane mbengi.


Waca Lanjutane nang Daftar Tulisan / Artikel Bebas.

Daftar PropinsiSerat JayabayaUUD 45ParibasaDina-Dina PentingSing PalingPenemuanTata SuryaPangkat TNI/PolriSejarah IndonesiaWali Sanga