Panganggo:Siti Atiroh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kothak basa Wikipedia:Babel
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Kula asale sekang Purwokerto, sekolah terus kuliah nang uga, siki melu pacar nang Jakarta.