Panganggo:Semyon 'dicto' Fedotov

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ora ana kaca panganggo Semyon 'dicto' Fedotov

Kaca iki kudu digawé lan dibesut déning Semyon 'dicto' Fedotov
Nggawé kaca sing ingaran Panganggo:Semyon 'dicto' Fedotov