Panganggo:SebrevBOT

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png SebrevBOT (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Sebrev (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



Hi! I'm a bot operated by the user Sebrev. Report any errors here.