Panganggo:Pinar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
tr Bu kullanıcının ana dili türkçedir.
map-bms-0
Golet panganggo miturut basa