Panganggo:Nurcilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nurcilacap (arab: محمد نور حيوة jeneng asli: Muhammad Nurhayat) (lahir nang desa Panjer, Kebumen tanggal 12 November 1987) kuwe penggaweane dadi narablog gabung meng Wikipedia Basa Banyumasan kawit tanggal 25 Oktober 2013 lan mulai aktif nulis kawit semana.

Halo, Sugeng Rawuh nang kaca Panganggo Nurcilacap Wikipedia Basa Banyumasan!
Pendidikan
  • Sekolah
  1. Raudlatul Athfal Al Fatah Lemahduwur, Kuwarasan, Kebumen. (1993-1995)
  2. Madrasah Ibtidaiyyah Ma'arif Lemahduwur, Kuwarasan, Kebumen. (1995-2000)
  3. Madrasah Tsanawiyah MINAT Kesugihan, Cilacap. (2000-2003)
  4. Madrasah Aliyah MINAT Kesugihan, Cilacap. (2003-2004)
  • Pondok Pesantren
  1. PPAI Kesugihan 1 Cilacap. (2000-2004)
  2. PP Mahir Ar Riyadl Ringinagung, Pare, Kediri. (2004-2008)
  • Madradrah Dikiyah
  1. Madrasah Tsanawiyah Al Asna Keling Kepung Kediri. (2005-2006)
  2. Madrasah Aliyah Al Asna Keling Kepung Kediri. (2006-2008)
Kesenengan
Kontak
  • Surat E-mail:
  1. nurcilacap@gmail.com
  2. nurcilacap@yahoo.com.sg
Wedhi Salah?
  • Jangan takut! Anda tidak perlu takut salah ketika menyunting atau membuat halaman baru, menambahkan atau menghapus kalimat.
  • Pengurus dan para pengguna lainnya sing memantau perubahan terbaru akan segera menemukan kesalahan Anda dan mengembalikannya seperti semula.
Gambar:Nurcilacap.jpg
Muhammad Nurhayat

Welcome! If you are not an Indonesian speaker, you may want to visit the Indonesian Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Stop hand.svg
Dijaluk tulung kanthi hormat aja memvandalisme kaca kiye. Merga kaca kiye digawe nang Nurcilacap sebagai panganggo. Sing olih ngowahi kaca kiye kur pemilik kaca profile kiye (Nurcilacap). Angger padane Rika kepengin nyampaikna pesan, sumangga ditulis nang Pengguna:Nurcilacap&action=edit&section=new halaman pembicaraan saya. Utawane nek Rika kepingin bereksperimen njajal menyunting, silakan kunjungi Bak pasir. Matur sembah nuwun lan Salam Wikipedia!
Sugeng Teka! Mangga mider-mider dikiteri, Nek Rika udu penutur bahasa Banyumasan, Rika mungkin kepengin niliki Wikipedia kedutaan Indonesia utawa info sedikit kanggo nemukna panganggo ngomonge nganggo bahasane Rika. Nikmati! Kita nunggu suntingane Rika nang Wikipedia Basa Banyumasan!