Panganggo:Naval Scene

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
map-bms-1 Pengguna kiye nduwe pemahaman dasar basa Banyumasan.
Golet panganggo miturut basa

Sugeng teka!

Jenenge nyong Naval Scene. Inyong nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye tujuan utamae kanggo ngrewangi nyisipna interwiki nang English Wikipedia lan Wikipedia Bahasa Indonesia. Mangga deleng halaman nyong nang Wikipedia basa Indonesia.

Kesuwun yo kang,
Naval Scene

Jendhéla[sunting | besut sumber]