Panganggo:MrStamper

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
map-bms-0
Golet panganggo miturut basa