Panganggo:Meursault2004

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemampuan basa Wikipedia Babel:
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
id-4 Pengguna ini bisa berbahasa Indonesia dengan mendekati penutur ibu.
nl-3 Deze gebruiker spreekt uitstekend Nederlands.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User ban-2
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
af-1 Hierdie gebruiker het 'n basiese begrip van Afrikaans.
Gambar kula ...

Jeneng Kula: Revo Arka Giri Soekatno, kula kancane kang Slamet Serayu.

Siki inyong agi nggarap disertasi nggo nang Universitas Leiden, Belanda. Bidangku kuwe linguistik, sastra karo filologi. Spesialisasi kula ialah Sastra Jawa Kuna.

Inyong paling demen karo elmu-elmu linguistik, aksara, basa, sastra, sejarah, filsafat karo agama.

Inyong Administrator/Pengurus nang Wikipedia Basa Indonesia, Wikipedia basa Jawa karo liya-liyane.

Kesuwun, Kang Revo / Meursault2004 10:18, 28 March 2006 (UTC)

Liya-liya[sunting | besut sumber]