Panganggo:Loveless

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'm an interwiki bot ! see : Special:Contributions/Loveless

My owner is fr:User:Darkoneko, a french wikipedian.

This account might be used by steward Darkoneko for counter-vandalism action (with temp-sysop right)