Panganggo:KamikazeBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png KamikazeBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Karol007 (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



You can contact for the owner for requests, questions, and queries by either leaving a message on my polish talk page in Wikipedia (prefered) or emailing them. Please be aware I may deny requests at my discretion without giving any reason. I am also on IRC.


contribscount 1count 2logspage movesblock userblock logflag logflag bot