Panganggo:JV015Chafid

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chafid Ibnu abdillah

Nuwun sewu, Namane enyong 'Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) utawa Chafid. Enyong asli wong Pemalang, saben dinane nganggo basa ngapak-ngapak. Enyong pengin nggabung karo sedulur-sedulur [Banyumasan]. Matur nuwun.

Face-glasses.svg