Panganggo:Guérin Nicolas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Golet panganggo miturut basa

Sysop on Commons and fr.