Panganggo:Botrie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia-logo-v2.svg

BOTrie

Operator: Riemogerz
Program language: Pywikipediabot
Source code: interwiki.py, replace.py, welcome.py
Function: Interwiki, welcome, cosmetic change

Botrie (bicara) 23 Mei 2012 13.47 (UTC)

Crystal Clear action run.png Botrie (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Riemogerz (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.