Panganggo:Borgx

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemampuan basa Wikipedia Babel:
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Kula aktif nang Wikipedhia basa Indonesia, basa Jawa, Inggeris lan liya-liyane. Kula kancane kang Slamet Serayu.