Panganggo:Bgmaster

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh ing kaca panganggo, kaca ing ngendi aku bisa ngomong babagan aku, apa aku seneng karo Wikipedia lan bisa ing panggon liya, lan apa sing bisa nyebabake editing. Contone, yen aku pracaya aku duwe potensial konflik saka kapentingan, aku bakal ngumumake kene. Yen aku ora ngerti basa Inggris banget, aku bakal ngomong mangkono; Dadi, yen aku ngerti basa-basa liyane, aku uga ngomong mangkono.

Aku cenderung ngowahi suntingan cilik - mbatalake suntingan nggoleki sing ditemokake lan nggawe suntingan sing suntingan lan patrolling kaca anyar sing ditemokake ing pandhita anyar.

Aku percaya Wikipedia bisa dadi sumber sing penting nalika digunakake minangka papan wiwitan kanggo riset; Nanging, ora ana wong diwasa utawa bocah enom sing bisa nggunakake riset kasebut, saben wacana umum.

Informasi Babel Panganggo
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
eu-1 Erabiltzaile honek oinarrizko mailan lagun dezake euskaraz.
la-1 Hic usor simplici latinitate contribuere potest.
Panganggo miturut basa
Artikel
Gambar
Pangguna