Panganggo:ArdWar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
map-bms-3 Pengguna kiye nduwe pemahaman tinggi basa Banyumasan.
Golet panganggo miturut basa