Panganggo:Andrianto Androzmeda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemampuan basa Wikipedia Babel:
map-bms-2 Pengguna kiye nduwe pemahaman madya basa Banyumasan.
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawa.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Sugeng rawuh

Jenengeku Andri, aku mulai aktif nyunting Wikipedia kat taun 2015 nang Wikipedia Bahasa Indonesia
Aku wong Kabupaten Kebumen, mulane kepengin berkontribusi nganggo bahasane dewek lewat Wikipedia Banyumasan
Salam seduluran

Matur nuwun