Panganggo:Alan ffm

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
pl Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
Cithakan:User de-4
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User ru-3Cithakan:User it-1
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Golet panganggo miturut basa