Oemah Seni Pereng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Oemah Seni Pereng (OMP) kuwe gallery sekaligus dadi enggon pelatihan/pendidikan kesenian nang kota Purwokerto, alamate nang dalan Pereng nomer 78 Purwokerto.

Pelatihan nang kene ngeliputi bidang-bidang seni tari, seni lukis, batik, teater uga puisi. Nang OMP kene uga biasa nganakna pameran-pameran kesenian karo bursa seni.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Seni lan Budaya Banyumas