Oemah Seni Pereng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Oemah Seni Pereng (OMP) kuwe gallery sekaligus dadi enggon pelatihan/pendidikan kesenian nang kota Purwokerto, alamate nang dalan Pereng nomer 78 Purwokerto.

Pelatihan nang kene ngeliputi bidang-bidang seni tari, seni lukis, batik, teater uga puisi. Nang OMP kene uga biasa nganakna pameran-pameran kesenian karo bursa seni.



mBalik ming:

Seni lan Budaya Banyumas