Ngunut, Tulungagung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngunut
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Tulungagung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
18 kelurahan

Ngunut kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tulungagung, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tulungagung