Menyang kontèn

Naraguna:WikiDreamer Bot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
WikiDreamer Bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng WikiDreamer (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Welcome to my user page on 2024-07-14 at 13.22 UTC
About WikiDreamer Bot
Bot owner WikiDreamer
Purpose of the bot Adding and modifying interwiki links
Contributions Contributions
Wikipedia French Wikipedia
Status See this section
Infos
E-mail Talk Contributions
User pages on other wikis (French or English)
French Wikinews Wikiquote Wikibooks Wikiversity Wiktionary Commons Meta-Wiki
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


map-bms-0

ak:User:WikiDreamer Bot