Naraguna:Holder

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa

Hello, I'm Holder, administrator (sysop) and bureaucrat from Alemannic Wikipedia.

As contributor of a small wikipedia in a regional language, I’m interested in discussing problems of minority languages and dialects with users of other wikipedias in minority languages, regional languages, and dialects.

Please contact me here.