Museum Jenderal Soedirman Karanglewas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Museum kiye anane nang desa Karanglewas, angger mlebu kota Purwokerto sekang arah kulon, Museum kiye keton megah nang sisi tengen dalan sedurung mlebu kota.

Isine antarane koleksi gambar-gambar sing nyritakna perjuangan Panglima Besar Jenderal Soedirman dong jaman Perang Kemerdekaan Indonesia gemiyen. Juga ana koleksi duplikat pandu sing dienggo nggo nggotong Jenderal Soedirman gemiyen.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.