Tenger

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki isi pratélan tenger kang dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tengerCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
mobile editBesutan punselBesutan sekang aplikasi utawa punselDikukuhaké déning piranti alusIya1.169 pangowahan
mobile web editBesutan wèb punsèlBesutan saka situs wèb punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya1.137 pangowahan
visualeditorBesutan visualDibesut karo VisualEditorDikukuhaké déning piranti alusIya248 pangowahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya158 pangowahan
massmessage-deliveryPengiriman pesan beruntunPengiriman pesan karo Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya106 pangowahan
artikel baru tanpa kategoriartikel baru tanpa kategoriArtikel anyar ora disogi kategoriDikukuhaké déning piranti alusOra65 pangowahan
mw-rollbackPambalèkanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDikukuhaké déning piranti alusIya51 pangowahan
mw-undoPawurunganSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya34 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punselBesutan sing digawe sekang aplikasi punselDikukuhaké déning piranti alusIya33 pangowahan
advanced mobile editBesutan punsèl majuEdit made by user with Advanced modeDikukuhaké déning piranti alusIya32 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiPanganggo molai nyunting karo editor visual lan ngubahna dadi editor teks wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya23 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTargèt alihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya17 pangowahan
android app editBesutan aplikasi AndroidEdits made from mobile app for AndroidDikukuhaké déning piranti alusIya14 pangowahan
visualeditor-wikitextBesutan sumberBesutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya14 pangowahan
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDikukuhaké déning piranti alusOra12 pangowahan
mw-replacePanggantosanSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDikukuhaké déning piranti alusIya9 pangowahan
mw-removed-redirectNgilangi alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya9 pangowahan
contenttranslationKonten TerjemahanKonten iki diterjemahna sekang basa liyane nganggo alat Penerjemahan Konten.Dikukuhaké déning piranti alusIya6 pangowahan
mw-blankNgosongakéSuntingan yang mengosongkan halamanDikukuhaké déning piranti alusIya5 pangowahan
contenttranslation-v2Pertalan Kontèn v2Kontèné kapertal saka basa liya nganggo piranti Pertalan Kontèn vèrsi 2.Dikukuhaké déning piranti alusIya5 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Dikukuhaké déning piranti alusOra1 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
ios app editBesutan aplikasi iOSEdits made from mobile app for iOSDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
LTA:NDBTKLTA:NDBTKDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
T144167T144167Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
artikel baru tanpa wikifikasiartikel baru tanpa wikifikasiDikukuhaké déning piranti alusOra0 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
mw-manual-revertManual revertEdits that manually restore the page to an exact previous stateDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckVisualEditor: PriksaPenyuntingan sing nganggo [[Project:VisualEditor|visual editor] nang sistem ngko ndeteksi anane teks wiki mungkin ngalami pengowahan sing segelem-geleme.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontoolsEdit made using DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-replyReplyUser replied to a comment with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-editEdit commentUser edited an existing comment with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-newtopicAdd topicUser added a new topic to the page with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-sourceSourceDiscussionTools was in source modeDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-visualVisualDiscussionTools was in visual modeDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan