Pangalihan dobel

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data kiye dijikot sekang singgahan (cache), lan dianyarna keri dhewek dong 4 Agustus 2020 15.29. Paling akeh ana 5.000 asil disediakna nang papan singgahan.

Kaca kiye muat daftar kaca sing dialihna maring kaca pangalihan liyane. Saben barise nduwe pranala maring pangalihan pertama lan kepindho, lan tujuan sekang pengalihan kepindho sing biasane kuwe kaca tujuan sing "sebenere", sing kudune dadi tujuane kaca pangalihan pertama.

Tembung sing dicorèk artine kuwe wis rampung didandani.

Nuduhaké nganti 5 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #5.

Deleng (50 sadurungé | 50 terusane) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Wikipedia:Owahan Anyar (sunting) →‎ Owahan anyar →‎ Mirunggan:Perubahan terbaru
  2. Naraguna:DeltaQuad (sunting) →‎ Naraguna:AmandaNP →‎ m:User:DeltaQuad
  3. Naraguna:محمد شعیب (sunting) →‎ Naraguna:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب
  4. Parembugan Naraguna:DeltaQuad (sunting) →‎ Parembugan Naraguna:AmandaNP →‎ m:User talk:DeltaQuad
  5. Parembugan Naraguna:محمد شعیب (sunting) →‎ Parembugan Naraguna:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب

Deleng (50 sadurungé | 50 terusane) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)