Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Xandi
  • Kedaftar: 17 Maret 2015 16.10 (6 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 13.957
  • Cacahé akun kang gegayutan: 276
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ab.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
af.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)9
ak.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
als.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
am.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
ang.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
an.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
arc.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ar.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
arz.wikipedia.org27 Maret 2015 17.57digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)7
as.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
av.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ay.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
az.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
bat-smg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
ba.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
be-tarask.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
beta.wikiversity.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
be.wikipedia.org26 Maret 2015 23.27digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
bh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
bi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)13
bm.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
bn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
bo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
bpy.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
br.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
br.wikimedia.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
bug.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
bxr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ca.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
cdo.wikipedia.org14 Mei 2016 05.15digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
cho.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
chr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
ch.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
chy.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ckb.wikipedia.org27 Maret 2015 18.08digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)62
co.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
cr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)24
csb.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
cs.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
cu.wikipedia.org27 Maret 2015 18.09digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
cy.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
da.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
de.wikipedia.org28 Maret 2015 13.35dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
de.wikiversity.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
de.wikivoyage.org12 Desember 2017 23.21digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org2 April 2015 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
dsb.wikipedia.org27 Maret 2015 17.58digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
dz.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ee.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
el.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
en.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)615extendedconfirmed
en.wikibooks.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org20 Maret 2015 18.17digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
eo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)10
es.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)165
et.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)6
eu.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)10
fa.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ff.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
fiu-vro.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
fi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)20
fj.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
fo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
frp.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
frr.wikipedia.org27 Maret 2015 18.03digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)104
fur.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
fy.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
gag.wikipedia.org27 Maret 2015 18.01digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)7
gd.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
gl.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)48
gl.wiktionary.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
gn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)6
got.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
gu.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
gu.wikiquote.org13 Desember 2017 03.06digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org14 Mei 2016 05.16digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
haw.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
he.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
hi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
hr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
hsb.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ht.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
hu.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
hz.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ia.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
id.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)7
ie.wikipedia.org27 Maret 2015 17.58digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ii.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ilo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
incubator.wikimedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
io.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
is.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
it.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)87
it.wikiquote.org3 Juni 2016 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
jam.wikipedia.org2 Juli 2016 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)47
jbo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)8
jv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ka.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
kg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
ki.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
kj.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
kk.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
km.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
kn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
kn.wikisource.org13 Desember 2017 06.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
ko.wiktionary.org14 Mei 2016 05.20digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ksh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ks.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ku.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
kv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
kw.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ky.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
lad.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
la.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
lbe.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
lb.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
lg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
lij.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
li.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
lmo.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
ln.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
login.wikimedia.org20 Maret 2015 18.01digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
lt.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
lv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
map-bms.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
www.mediawiki.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
meta.wikimedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
mg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
mh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
min.wikipedia.org27 Maret 2015 18.04digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
mk.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
ml.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
mn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
mr.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ms.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
mt.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
mus.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
nah.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
nap.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
na.wikipedia.org27 Maret 2015 18.03digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
nds.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
ne.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ng.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
nl.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
nl.wiktionary.org28 Maret 2015 00.28digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
no.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)21
nrm.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
nv.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ny.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
oc.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
om.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
or.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
os.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
outreach.wikimedia.org21 Juni 2016 19.37digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)6
pap.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pa.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
pcd.wikipedia.org27 Maret 2015 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
pih.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pl.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)58
pms.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ps.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pt.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10wiki asal(?)11.662autoreviewer
pt.wikibooks.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pt.wikinews.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
pt.wikiquote.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
pt.wikisource.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
pt.wikiversity.org27 Maret 2015 18.38digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikivoyage.org27 Maret 2015 18.39digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wiktionary.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
qu.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
rm.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
rmy.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
rn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
roa-rup.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
ro.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)44
ru.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)24uploader
rw.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
sa.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)1
scn.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
sco.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
sc.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
sd.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
se.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
sg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
sh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)6
simple.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)9
si.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
sk.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
sl.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)5
sn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
wikisource.org27 Maret 2015 18.37digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
species.wikimedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
sq.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
sr.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ss.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
stq.wikipedia.org27 Maret 2015 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
su.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
sv.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)55
sv.wikibooks.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)0
sw.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
ta.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
test2.wikipedia.org6 Desember 2017 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
tet.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)12
te.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tg.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
th.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ti.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tk.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tl.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
tn.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tpi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
tr.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ts.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tt.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tum.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tw.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
tyv.wikipedia.org27 Maret 2015 17.23digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
udm.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
uk.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
ur.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
uz.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
vec.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)44
ve.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
vi.wikipedia.org20 Maret 2015 18.01dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
vls.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
war.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
wa.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
www.wikidata.org20 Maret 2015 18.16digawé nalika mlebu log(?)41
wikimania2016.wikimedia.org4 Juni 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
wuu.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
xal.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
xh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
yi.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
yi.wiktionary.org2 April 2015 00.15digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
za.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
zh-classical.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)4
zh-yue.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2
zh.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)16
zu.wikipedia.org17 Maret 2015 16.10dikonfirmasi nganggo imel(?)2