Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org6 Maret 2010 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
aa.wikibooks.org17 Mei 2013 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
aa.wiktionary.org7 November 2009 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)33
ab.wiktionary.org17 Mei 2013 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org7 Januari 2010 17.05digawé nalika mlebu log(?)33
advisory.wikimedia.org17 Mei 2013 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org25 November 2009 16.03digawé nalika mlebu log(?)39
af.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)29
af.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)27
af.wiktionary.org7 November 2009 13.40digawé nalika mlebu log(?)30
ak.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)31
ak.wikibooks.org17 Mei 2011 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wiktionary.org17 Mei 2011 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org18 November 2009 19.31digawé nalika mlebu log(?)34
am.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)30
am.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)25
am.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)29
ang.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)35
ang.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)24
ang.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikisource.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)27
an.wikipedia.org22 Maret 2010 11.33digawé nalika mlebu log(?)37
an.wiktionary.org22 Maret 2010 11.31digawé nalika mlebu log(?)27
arc.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)30
ar.wikipedia.org10 Agustus 2009 08.56digawé nalika mlebu log(?)43autoreview
ar.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)24
ar.wikimedia.org17 Oktober 2011 12.00digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
ar.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)24
ar.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)26
ar.wikiversity.org12 Juli 2011 10.16digawé nalika mlebu log(?)17
ar.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)25
arz.wikipedia.org19 April 2010 17.38digawé nalika mlebu log(?)56
ast.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)33
ast.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)10
ast.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)26
as.wikipedia.org8 Agustus 2009 16.02digawé nalika mlebu log(?)62
as.wikibooks.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikisource.org17 Mei 2013 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
as.wiktionary.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)27
av.wiktionary.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
ay.wikibooks.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)24
azb.wikipedia.org14 April 2016 12.48digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org18 Juni 2010 06.32digawé nalika mlebu log(?)60
az.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
az.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)21
az.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)23
az.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)26
bar.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)32
bat-smg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)30
ba.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)27
ba.wikibooks.org17 Mei 2011 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
bd.wikimedia.org15 Oktober 2011 02.22digawé nalika mlebu log(?)773bureaucrat, sysop
be-tarask.wikipedia.org11 Desember 2009 04.44digawé nalika mlebu log(?)33
beta.wikiversity.org13 Januari 2010 10.50digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)30
be.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
be.wikimedia.org7 Februari 2012 05.34digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)21
be.wikisource.org13 Mei 2012 11.33digawé nalika mlebu log(?)3
be.wiktionary.org19 Juni 2010 20.48digawé nalika mlebu log(?)23
bg.wikipedia.org6 April 2010 11.34digawé nalika mlebu log(?)39
bg.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
bg.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
bg.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)21
bg.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)23
bg.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)25
bh.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)33
bh.wiktionary.org5 Desember 2009 14.49digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
bi.wikibooks.org17 Mei 2013 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wiktionary.org17 Mei 2013 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org17 Oktober 2010 18.35digawé nalika mlebu log(?)30
bm.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
bm.wikibooks.org17 Mei 2013 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikiquote.org17 Mei 2011 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wiktionary.org17 Mei 2011 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org17 Juni 2009 04.42akun anyar(?)25.278bureaucrat, sysop
bn.wikibooks.org5 Oktober 2009 12.13digawé nalika mlebu log(?)139
bn.wikisource.org18 Juli 2009 20.18digawé nalika mlebu log(?)599
bn.wikivoyage.org10 Juni 2018 08.24digawé nalika mlebu log(?)18
bn.wiktionary.org8 Oktober 2009 09.57digawé nalika mlebu log(?)1.646
bo.wikipedia.org28 Desember 2009 14.48digawé nalika mlebu log(?)28
bo.wikibooks.org17 Mei 2011 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wiktionary.org17 Mei 2011 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org19 Agustus 2009 04.55digawé nalika mlebu log(?)39
br.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)37
br.wikimedia.org17 Oktober 2011 12.04digawé nalika mlebu log(?)2
br.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)21
br.wikisource.org7 Mei 2011 12.42digawé nalika mlebu log(?)20
br.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)23
bs.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)45
bs.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
bs.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
bs.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
bs.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
bs.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)23
bug.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
bxr.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
ca.wikipedia.org19 Desember 2009 16.54digawé nalika mlebu log(?)36
ca.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ca.wikimedia.org14 April 2016 12.54digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
ca.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
ca.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ca.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)23
cbk-zam.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
cdo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
ceb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
ce.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)25
cho.wikipedia.org17 Mei 2011 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
chr.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
ch.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
ch.wikibooks.org17 Mei 2011 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wiktionary.org17 Mei 2011 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
ckb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
commons.wikimedia.org28 Juni 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)6.073sysop
co.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
co.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikimedia.org7 Februari 2012 05.35digawé nalika mlebu log(?)4
co.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org26 Mei 2010 10.07digawé nalika mlebu log(?)22
crh.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
cr.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
cr.wikiquote.org17 Mei 2011 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wiktionary.org17 Mei 2011 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
csb.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)22
cs.wikipedia.org4 Oktober 2009 08.32digawé nalika mlebu log(?)31
cs.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
cs.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)18
cs.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
cs.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
cs.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
cs.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)21
cu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
cv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
cv.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
cy.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)27
cy.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
cy.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
cy.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
cy.wiktionary.org20 April 2010 03.20digawé nalika mlebu log(?)22
da.wikipedia.org9 Maret 2010 12.00digawé nalika mlebu log(?)31
da.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
da.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
da.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
da.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)22
de.wikipedia.org17 Juni 2009 07.25digawé nalika mlebu log(?)69autoreview
de.wikibooks.org15 Januari 2010 14.34digawé nalika mlebu log(?)18
de.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
de.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
de.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
de.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
de.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
de.wiktionary.org25 Oktober 2009 07.45digawé nalika mlebu log(?)27
diq.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
dk.wikimedia.org17 Oktober 2011 12.05digawé nalika mlebu log(?)2
dsb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
dv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)28
dv.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
dz.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
dz.wiktionary.org17 Mei 2011 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
el.wikipedia.org27 Februari 2010 15.21digawé nalika mlebu log(?)25
el.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
el.wikinews.org10 April 2011 03.04digawé nalika mlebu log(?)18
el.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
el.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
el.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
el.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org25 Oktober 2009 07.45digawé nalika mlebu log(?)21
eml.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
en.wikipedia.org17 Juni 2009 04.59digawé nalika mlebu log(?)2.764extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)26
en.wikinews.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)11
en.wikiquote.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)31
en.wikisource.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)30
en.wikiversity.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)49
en.wikivoyage.org11 November 2012 07.44digawé nalika mlebu log(?)8
en.wiktionary.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)57
eo.wikipedia.org15 November 2009 20.50digawé nalika mlebu log(?)33
eo.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
eo.wikinews.org13 Maret 2011 09.41digawé nalika mlebu log(?)18
eo.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
eo.wikisource.org28 Maret 2011 10.26digawé nalika mlebu log(?)22
eo.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)22
es.wikipedia.org10 September 2009 12.37digawé nalika mlebu log(?)43
es.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
es.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
es.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)27
es.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
es.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
es.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org7 November 2009 13.36digawé nalika mlebu log(?)26
et.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
et.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ee.wikimedia.org7 Februari 2012 05.36digawé nalika mlebu log(?)4
et.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
et.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
et.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)24
eu.wikipedia.org17 Oktober 2009 08.45digawé nalika mlebu log(?)41
eu.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
eu.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
eu.wiktionary.org7 November 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)21
ext.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
fa.wikipedia.org4 November 2009 17.12digawé nalika mlebu log(?)32
fa.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
fa.wikinews.org23 Oktober 2010 08.14digawé nalika mlebu log(?)26
fa.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
fa.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
fa.wikivoyage.org14 April 2016 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)23
ff.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
fiu-vro.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)28
fi.wikipedia.org19 April 2010 17.32digawé nalika mlebu log(?)25
fi.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
fi.wikimedia.org17 Oktober 2011 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
fi.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
fi.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
fi.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
fi.wikivoyage.org20 Februari 2017 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)23
fj.wikipedia.org8 Juni 2010 12.06digawé nalika mlebu log(?)24
fj.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)22
fo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
fo.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
fo.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)23
frp.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
frr.wikipedia.org7 November 2010 17.21digawé nalika mlebu log(?)28
fr.wikipedia.org14 September 2009 16.12digawé nalika mlebu log(?)59
fr.wikibooks.org16 Mei 2010 04.44digawé nalika mlebu log(?)19
fr.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
fr.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)23
fr.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
fr.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
fr.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
fr.wiktionary.org25 Oktober 2009 07.44digawé nalika mlebu log(?)30
fur.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
fy.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)29
fy.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
fy.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)22
gag.wikipedia.org22 November 2010 07.41digawé nalika mlebu log(?)25
gan.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
ga.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
ga.wikibooks.org17 Mei 2011 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikiquote.org17 Mei 2011 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)21
gd.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
gd.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
glk.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)22
gl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)38
gl.wikibooks.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
gl.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
gl.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
gl.wiktionary.org7 November 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)23
gn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
gn.wikibooks.org17 Mei 2013 20.14digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)22
gom.wikipedia.org14 April 2016 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
got.wikibooks.org17 Mei 2011 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)36
gu.wikibooks.org17 Mei 2011 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
gu.wikisource.org13 Mei 2012 11.33digawé nalika mlebu log(?)6
gu.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)23
gv.wikipedia.org2 Mei 2010 07.52digawé nalika mlebu log(?)24
gv.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
hak.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
ha.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
ha.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)22
haw.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
he.wikipedia.org1 Oktober 2009 18.27digawé nalika mlebu log(?)33
he.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
he.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
he.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
he.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
he.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.14digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org5 Desember 2009 14.49digawé nalika mlebu log(?)23
hif.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
hi.wikipedia.org20 September 2009 20.16digawé nalika mlebu log(?)51
hi.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)22
hi.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
hi.wiktionary.org20 Februari 2010 05.13digawé nalika mlebu log(?)29
ho.wikipedia.org17 Mei 2011 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org15 Januari 2010 14.17digawé nalika mlebu log(?)28
hr.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
hr.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
hr.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
hr.wiktionary.org26 Mei 2010 10.08digawé nalika mlebu log(?)21
hsb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
hsb.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)22
ht.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
ht.wikisource.org17 Mei 2011 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)30
hu.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
hu.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
hu.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
hu.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)23
hy.wikipedia.org17 Maret 2010 17.27digawé nalika mlebu log(?)34
hy.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
hy.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
hy.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
hy.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)22
hz.wikipedia.org17 Mei 2011 13.29digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)25
ia.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ia.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)22
id.wikipedia.org25 September 2009 14.33digawé nalika mlebu log(?)33
id.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)24
id.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
id.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
id.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)21
ie.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
ie.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ie.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)22
ig.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)25
ii.wikipedia.org17 Mei 2011 13.29digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
ik.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)22
ilo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)27
incubator.wikimedia.org18 Oktober 2009 14.02digawé nalika mlebu log(?)7
io.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
io.wiktionary.org10 Desember 2009 17.55digawé nalika mlebu log(?)24
is.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
is.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
is.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
is.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
is.wiktionary.org7 November 2009 13.40digawé nalika mlebu log(?)21
it.wikipedia.org3 September 2009 22.45digawé nalika mlebu log(?)45
it.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)23
it.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
it.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
it.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
it.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
it.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
it.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)19
iu.wikipedia.org10 November 2009 04.28digawé nalika mlebu log(?)23
iu.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
jam.wikipedia.org20 Februari 2017 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org8 September 2009 13.54digawé nalika mlebu log(?)34
ja.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
ja.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
ja.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
ja.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
ja.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)16
ja.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)19
jbo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
jbo.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
jv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
jv.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
kaa.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
kab.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
ka.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)28
ka.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
ka.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ka.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
kbd.wikipedia.org27 Maret 2011 03.27digawé nalika mlebu log(?)22
kg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
ki.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
kj.wikipedia.org17 Mei 2011 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)33
kk.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
kk.wikiquote.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org26 Mei 2010 10.09digawé nalika mlebu log(?)19
kl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
kl.wiktionary.org9 Januari 2010 14.42digawé nalika mlebu log(?)19
km.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
km.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
km.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
kn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)28
kn.wikibooks.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
kn.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
kn.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)22
koi.wikipedia.org7 November 2010 17.22digawé nalika mlebu log(?)22
ko.wikipedia.org27 November 2009 12.41digawé nalika mlebu log(?)30
ko.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
ko.wikinews.org7 November 2010 17.19digawé nalika mlebu log(?)20
ko.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
ko.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
ko.wikiversity.org17 Mei 2013 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)17
krc.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
kr.wikipedia.org17 Mei 2011 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikiquote.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)24
ks.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)25
ks.wikibooks.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikiquote.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
ku.wikipedia.org11 September 2009 11.27digawé nalika mlebu log(?)21
ku.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
ku.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ku.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
kv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
kw.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
kw.wikiquote.org17 Mei 2011 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wiktionary.org7 November 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)18
ky.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
ky.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
ky.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ky.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)21
lad.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
la.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)28
la.wikibooks.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
la.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
la.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
la.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
lbe.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)23
lb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
lb.wikibooks.org17 Mei 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
lez.wikipedia.org13 Mei 2012 11.34digawé nalika mlebu log(?)4
lg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
lij.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
li.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)32
li.wikibooks.org17 Mei 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)17
li.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
li.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
li.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
lmo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
ln.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
ln.wikibooks.org17 Mei 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org7 November 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)19
login.wikimedia.org17 Mei 2013 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)30
lo.wiktionary.org7 Desember 2009 10.29digawé nalika mlebu log(?)19
lrc.wikipedia.org14 April 2016 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org17 Mei 2011 13.32digawé nalika mlebu log(?)17
lt.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
lt.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
lt.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
lt.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)21
lt.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)18
lv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)39
lv.wikibooks.org17 Mei 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
mai.wikipedia.org14 April 2016 12.52digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
mdf.wikipedia.org15 Juni 2010 17.17digawé nalika mlebu log(?)20
www.mediawiki.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)137autopatrolled
meta.wikimedia.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)5.149translationadmin
mg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
mg.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
mg.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
mhr.wikipedia.org9 Januari 2010 14.41digawé nalika mlebu log(?)27
mh.wikipedia.org17 Mei 2013 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
mh.wiktionary.org17 Mei 2011 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org17 Mei 2013 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
mi.wikibooks.org17 Mei 2011 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
mk.wikipedia.org28 Oktober 2009 10.13digawé nalika mlebu log(?)42
mk.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
mk.wikimedia.org7 Februari 2012 05.36digawé nalika mlebu log(?)4
mk.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
mk.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
ml.wikipedia.org21 November 2009 20.13digawé nalika mlebu log(?)40
ml.wikibooks.org6 Maret 2010 07.09digawé nalika mlebu log(?)18
ml.wikiquote.org6 Maret 2010 07.08digawé nalika mlebu log(?)18
ml.wikisource.org6 Maret 2010 07.08digawé nalika mlebu log(?)21
ml.wiktionary.org6 Maret 2010 07.08digawé nalika mlebu log(?)19
mn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)33
mn.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
mrj.wikipedia.org7 November 2010 17.23digawé nalika mlebu log(?)23
mr.wikipedia.org16 Agustus 2009 15.12digawé nalika mlebu log(?)28
mr.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
mr.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
mr.wikisource.org2 Februari 2012 17.25digawé nalika mlebu log(?)13
mr.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)20
ms.wikipedia.org4 Maret 2010 12.26digawé nalika mlebu log(?)75
ms.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
ms.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)17
mt.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)29
mt.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
mus.wikipedia.org17 Mei 2011 13.33digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
mx.wikimedia.org17 Oktober 2011 12.02digawé nalika mlebu log(?)2
myv.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
my.wikipedia.org28 September 2009 10.45digawé nalika mlebu log(?)27
my.wikibooks.org17 Mei 2011 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
my.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)20
mzn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
nah.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
nah.wikibooks.org17 Mei 2011 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
nap.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)22
nap.wikisource.org30 September 2019 14.55digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
na.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikiquote.org17 Mei 2011 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
nds-nl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
nds.wikipedia.org3 Maret 2010 02.35digawé nalika mlebu log(?)25
nds.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikiquote.org17 Mei 2011 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
ne.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)33
ne.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
ne.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
new.wikipedia.org8 Agustus 2009 16.02digawé nalika mlebu log(?)25
ng.wikipedia.org17 Mei 2011 13.34digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org2 September 2009 12.30digawé nalika mlebu log(?)37
nl.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
nl.wikimedia.org7 Februari 2012 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org17 Mei 2011 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
nl.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
nl.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
nl.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
nn.wikipedia.org8 Juni 2010 12.00digawé nalika mlebu log(?)22
nn.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
nn.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
nov.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
no.wikipedia.org9 Januari 2010 16.14digawé nalika mlebu log(?)38
no.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
no.wikimedia.org7 Februari 2012 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)16
no.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
no.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
no.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)21
nrm.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
nso.wikipedia.org22 November 2011 18.46digawé nalika mlebu log(?)11
nv.wikipedia.org16 Juni 2010 10.53digawé nalika mlebu log(?)25
nyc.wikimedia.org17 Oktober 2011 11.58digawé nalika mlebu log(?)3
ny.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
nz.wikimedia.org7 Februari 2012 05.37digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
oc.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
oc.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
olo.wikipedia.org20 Februari 2017 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
om.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
or.wikipedia.org21 Februari 2010 06.15digawé nalika mlebu log(?)31
or.wikisource.org14 April 2016 12.56digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org17 Mei 2011 14.08digawé nalika mlebu log(?)13
os.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
outreach.wikimedia.org19 Oktober 2010 10.52digawé nalika mlebu log(?)13
pa-us.wikimedia.org7 Februari 2012 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org9 Mei 2010 10.38digawé nalika mlebu log(?)20
pam.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
pap.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
pa.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)36
pa.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
pa.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
pcd.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
pdc.wikipedia.org18 Februari 2010 08.33digawé nalika mlebu log(?)20
pfl.wikipedia.org22 November 2010 08.08digawé nalika mlebu log(?)24
pih.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
pi.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
pi.wiktionary.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org14 November 2009 13.37digawé nalika mlebu log(?)31
pl.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
pl.wikimedia.org7 Februari 2012 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
pl.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)22
pl.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
pl.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)17
pms.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)22
pnb.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
pnb.wiktionary.org2 Februari 2012 17.35digawé nalika mlebu log(?)10
pnt.wikipedia.org9 Januari 2010 15.20digawé nalika mlebu log(?)20
ps.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
ps.wikibooks.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
pt.wikipedia.org28 September 2009 17.09digawé nalika mlebu log(?)90
pt.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
pt.wikimedia.org24 November 2020 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
pt.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)15
pt.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)16
pt.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)16
pt.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org8 November 2009 12.52digawé nalika mlebu log(?)19
quality.wikimedia.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
qu.wikibooks.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikiquote.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
rm.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
rm.wikibooks.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wiktionary.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
rn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
rn.wiktionary.org17 Mei 2011 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
roa-rup.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
roa-tara.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
ro.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
ro.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)16
ro.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)18
ro.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ro.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
ro.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
rue.wikipedia.org27 Januari 2011 05.32digawé nalika mlebu log(?)23
ru.wikipedia.org16 Agustus 2009 22.16digawé nalika mlebu log(?)60uploader
ru.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ru.wikimedia.org7 Februari 2012 05.38digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
ru.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)21
ru.wikisource.org18 Juni 2010 06.34digawé nalika mlebu log(?)20
ru.wikiversity.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)16
ru.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
ru.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)34
rw.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
rw.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
sah.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
sah.wikisource.org11 April 2011 12.47digawé nalika mlebu log(?)19
sat.wikipedia.org7 Agustus 2018 13.53digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
sa.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sa.wikiquote.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org8 Mei 2011 07.29digawé nalika mlebu log(?)17
sa.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
scn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
scn.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
sco.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
sc.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
sc.wiktionary.org17 Mei 2011 14.40digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org29 April 2010 07.48digawé nalika mlebu log(?)24
sd.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
se.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
se.wikibooks.org17 Mei 2011 14.40digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org7 Februari 2012 05.38digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
sg.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
sh.wikipedia.org16 Oktober 2009 10.31digawé nalika mlebu log(?)35
sh.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
simple.wikipedia.org27 Agustus 2009 11.43digawé nalika mlebu log(?)33
simple.wikibooks.org17 Mei 2011 14.41digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikiquote.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org7 Desember 2009 10.30digawé nalika mlebu log(?)18
si.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)22
si.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
si.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
sk.wikipedia.org18 Juni 2010 06.32digawé nalika mlebu log(?)116
sk.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sk.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)19
sk.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sk.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)17
sl.wikipedia.org15 November 2009 20.50digawé nalika mlebu log(?)29
sl.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
sl.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
sl.wikisource.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
sl.wikiversity.org13 Mei 2012 11.34digawé nalika mlebu log(?)3
sl.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
sm.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
sm.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
sn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
sn.wiktionary.org7 November 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org10 November 2009 13.10digawé nalika mlebu log(?)2
so.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
so.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
species.wikimedia.org17 Juli 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)4
sq.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)44
sq.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sq.wikinews.org25 Maret 2011 14.56digawé nalika mlebu log(?)20
sq.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
sq.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
srn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
sr.wikipedia.org10 November 2009 02.36digawé nalika mlebu log(?)28
sr.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sr.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
sr.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
sr.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
sr.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
ss.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)18
ss.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)17
stq.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)27
strategy.wikimedia.org17 Maret 2010 21.57digawé nalika mlebu log(?)49
st.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
st.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
su.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
su.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)14
su.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
su.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
sv.wikipedia.org16 Mei 2010 04.37digawé nalika mlebu log(?)37
sv.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
sv.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
sv.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
sv.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
sv.wikiversity.org14 November 2010 16.37digawé nalika mlebu log(?)18
sv.wikivoyage.org11 November 2012 07.58digawé nalika mlebu log(?)7
sv.wiktionary.org20 April 2010 03.26digawé nalika mlebu log(?)18
sw.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)28
sw.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org7 November 2009 13.41digawé nalika mlebu log(?)18
szl.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)21
ta.wikipedia.org18 Juni 2010 06.59digawé nalika mlebu log(?)52
ta.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
ta.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)18
ta.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ta.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)20
ta.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ten.wikipedia.org10 Desember 2010 08.37digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org10 Februari 2011 05.41digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org9 September 2009 22.33digawé nalika mlebu log(?)30sysop
test.wikidata.org14 April 2016 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
te.wikipedia.org13 Februari 2010 09.08digawé nalika mlebu log(?)29
te.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
te.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
te.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)28
te.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
tg.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
tg.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
tg.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
th.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
th.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
th.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
th.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
th.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)20
ti.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
ti.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tk.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
tk.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikiquote.org17 Mei 2011 14.43digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tl.wikipedia.org15 Februari 2010 17.28digawé nalika mlebu log(?)61
tl.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
tl.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tn.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
tn.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
to.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
to.wiktionary.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
tpi.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tr.wikipedia.org14 November 2009 13.34digawé nalika mlebu log(?)31
tr.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
tr.wikimedia.org11 Oktober 2011 04.23digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)16
tr.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tr.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
tr.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)19
ts.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
ts.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tt.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
tt.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
tt.wikiquote.org17 Mei 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
tum.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
tw.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
tw.wiktionary.org17 Mei 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org14 April 2016 12.56digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
ua.wikimedia.org13 Januari 2012 17.04digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)18
ug.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)20
ug.wikibooks.org17 Mei 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikiquote.org17 Mei 2011 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)19
uk.wikipedia.org25 September 2009 14.34digawé nalika mlebu log(?)25
uk.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
uk.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
uk.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
uk.wikisource.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
uk.wikivoyage.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ur.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)28
ur.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
ur.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
ur.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
usability.wikimedia.org19 Februari 2010 07.02digawé nalika mlebu log(?)7
uz.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
uz.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
uz.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
uz.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)18
vec.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)24
vec.wikisource.org13 November 2010 16.22digawé nalika mlebu log(?)17
vec.wiktionary.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org2 Februari 2012 16.57digawé nalika mlebu log(?)12
ve.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
vi.wikipedia.org11 Oktober 2009 06.12digawé nalika mlebu log(?)27
vi.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
vi.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)17
vi.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
vi.wikivoyage.org14 April 2016 12.54digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)18
vls.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)26
vo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
vo.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)13
vo.wikiquote.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wiktionary.org20 April 2010 03.20digawé nalika mlebu log(?)18
war.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)23
wa.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)22
wa.wikibooks.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
www.wikidata.org30 Oktober 2012 10.33digawé nalika mlebu log(?)1.425
wikimania2005.wikimedia.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2006.wikimedia.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2007.wikimedia.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2008.wikimedia.org17 Mei 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2009.wikimedia.org17 Mei 2013 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2010.wikimedia.org17 Mei 2013 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2011.wikimedia.org6 Agustus 2011 10.59digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2012.wikimedia.org24 Januari 2012 17.10digawé nalika mlebu log(?)21
wikimania2013.wikimedia.org13 Mei 2012 11.37digawé nalika mlebu log(?)3
wikimania2014.wikimedia.org17 Mei 2013 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2015.wikimedia.org10 Agustus 2014 09.13digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org14 April 2016 12.54digawé nalika mlebu log(?)3
wikimania2017.wikimedia.org20 Februari 2017 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org17 Februari 2018 22.08digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org11 Maret 2021 18.06digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)20
wo.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
wo.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
wuu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)25
xal.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
xh.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)19
xh.wikibooks.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wiktionary.org17 Mei 2013 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org12 Juli 2011 10.07digawé nalika mlebu log(?)13
yi.wikipedia.org4 Mei 2010 08.06digawé nalika mlebu log(?)21
yi.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
yi.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
yo.wikipedia.org17 Juni 2010 06.15digawé nalika mlebu log(?)20
yo.wikibooks.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wiktionary.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)19
za.wikibooks.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikiquote.org17 Mei 2011 14.45digawé nalika mlebu log(?)0
za.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)14
zea.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
zh-classical.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)21
zh-min-nan.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)22
zh-min-nan.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)13
zh-min-nan.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
zh-min-nan.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)18
zh-min-nan.wiktionary.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
zh-yue.wikipedia.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)26
zh.wikipedia.org30 September 2009 11.13digawé nalika mlebu log(?)102
zh.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)17
zh.wikinews.org25 Juni 2010 00.50digawé nalika mlebu log(?)17
zh.wikiquote.org25 Juni 2010 00.53digawé nalika mlebu log(?)18
zh.wikisource.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)19
zh.wikivoyage.org21 Januari 2014 16.47digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org7 November 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)19
zu.wikipedia.org25 Juni 2010 00.51digawé nalika mlebu log(?)25
zu.wikibooks.org25 Juni 2010 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wiktionary.org25 Juni 2010 00.54digawé nalika mlebu log(?)17