Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Lojbanist
  • Kedaftar: 8 Mei 2016 02.27 (4 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 12.981
  • Cacahé akun kang gegayutan: 435
  • Dikunci: iya
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ace.wikipedia.org9 Februari 2018 20.09digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org20 Juni 2016 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org28 Juni 2016 00.20digawé nalika mlebu log(?)1
af.wiktionary.org22 September 2017 03.29digawé nalika mlebu log(?)1
ak.wikipedia.org28 Juni 2016 00.20digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org28 Agustus 2016 00.45digawé nalika mlebu log(?)1
am.wikipedia.org18 Juli 2017 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org9 Mei 2016 23.27digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wiktionary.org21 September 2017 00.17digawé nalika mlebu log(?)1
an.wikipedia.org28 September 2016 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
an.wiktionary.org22 September 2017 03.30digawé nalika mlebu log(?)1
arc.wikipedia.org19 Januari 2017 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org31 Mei 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikibooks.org2 Januari 2017 22.46digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org31 Mei 2018 23.30digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org24 Juli 2017 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org3 Juli 2016 16.56digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org11 Oktober 2017 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org8 Februari 2017 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org26 November 2016 02.54digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org13 Mei 2016 17.27digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org17 Juli 2017 23.16digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org30 September 2018 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org11 Oktober 2017 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org4 Desember 2016 04.44digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikibooks.org24 September 2017 18.25digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org29 Desember 2016 21.48digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.17digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org28 Juli 2016 04.55digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikibooks.org22 September 2017 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org25 September 2016 02.26digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org31 Mei 2016 03.37digawé nalika mlebu log(?)1
beta.wikiversity.org25 Agustus 2016 22.01digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org31 Mei 2016 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikibooks.org8 Februari 2017 00.42digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikimedia.org22 September 2016 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org14 Oktober 2017 01.58digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org5 Juli 2016 17.03digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org8 Februari 2017 00.43digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org30 Agustus 2016 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikibooks.org31 Agustus 2016 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org20 September 2017 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
bh.wikipedia.org21 Agustus 2016 01.36digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org4 Desember 2016 04.56digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org21 November 2017 23.39digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org25 September 2016 02.26digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org13 Mei 2016 17.28digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikibooks.org11 April 2018 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org22 September 2017 03.21digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org9 Desember 2016 19.45digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org4 Desember 2016 04.55digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikimedia.org30 Oktober 2017 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org22 September 2017 03.36digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org25 September 2016 02.26digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org28 Juni 2016 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org28 Juni 2016 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org2 Juni 2018 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org22 Agustus 2016 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikimedia.org14 Oktober 2017 19.15digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org3 Juli 2016 16.42digawé nalika mlebu log(?)1
cbk-zam.wikipedia.org6 Desember 2016 00.24digawé nalika mlebu log(?)1
ceb.wikipedia.org28 Agustus 2016 04.34digawé nalika mlebu log(?)13
ce.wikipedia.org22 November 2017 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org8 Februari 2017 00.43digawé nalika mlebu log(?)1
chr.wiktionary.org27 September 2017 20.35digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org14 April 2018 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org4 Oktober 2016 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org10 April 2018 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org8 Mei 2016 04.49digawé nalika mlebu log(?)425
crh.wikipedia.org8 Februari 2017 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org5 Oktober 2016 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org13 Mei 2016 17.27digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikiversity.org20 Oktober 2017 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org22 September 2017 03.38digawé nalika mlebu log(?)1
cu.wikipedia.org8 Februari 2017 00.46digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org22 Oktober 2017 22.38digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org31 Mei 2016 03.32digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wiktionary.org31 Mei 2016 03.32digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikipedia.org13 Mei 2016 17.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org9 Mei 2016 03.46digawé nalika mlebu log(?)7
de.wikibooks.org17 Juli 2016 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org24 Maret 2018 00.09digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org2 Januari 2017 22.46digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org20 Oktober 2017 00.43digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org9 Juli 2017 17.20digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org3 Desember 2016 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org3 Juli 2016 16.42digawé nalika mlebu log(?)1
din.wikipedia.org17 Maret 2018 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org8 Februari 2017 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org20 Oktober 2016 23.46digawé nalika mlebu log(?)0
dty.wikipedia.org2 Juni 2018 16.46digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org30 November 2016 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org31 Mei 2016 03.39digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org22 Oktober 2017 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org20 Oktober 2017 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org10 April 2018 01.14digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org8 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Banned by the community per https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Administrators%27_noticeboard&oldid=875685682#Lojbanist
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
10.749
en.wikibooks.org12 Mei 2016 20.51digawé nalika mlebu log(?)7
en.wikinews.org6 Juli 2016 21.33digawé nalika mlebu log(?)17
en.wikiquote.org11 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)15
en.wikisource.org20 Mei 2016 19.30digawé nalika mlebu log(?)8
en.wikiversity.org23 Agustus 2016 23.39digawé nalika mlebu log(?)385
en.wikivoyage.org8 Mei 2016 16.35digawé nalika mlebu log(?)18
en.wiktionary.org8 Mei 2016 05.07digawé nalika mlebu log(?)19
eo.wikipedia.org9 Mei 2016 15.04digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikibooks.org24 September 2017 19.39digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org25 Maret 2018 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org25 Maret 2018 01.14digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org5 Juli 2016 02.19digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org9 Mei 2016 03.40digawé nalika mlebu log(?)4
es.wikibooks.org9 Desember 2016 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org24 November 2017 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org17 Juli 2017 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org24 Maret 2018 22.17digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org22 Oktober 2017 02.47digawé nalika mlebu log(?)1
et.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org20 Januari 2017 22.12digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikibooks.org10 April 2018 01.10digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org3 November 2016 02.33digawé nalika mlebu log(?)1
ext.wikipedia.org24 September 2017 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org13 Mei 2016 17.28digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org9 Februari 2018 23.33digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org2 Desember 2016 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org25 Mei 2016 23.21digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikibooks.org28 Januari 2017 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org5 Juli 2018 22.27digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org25 Maret 2018 00.50digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org10 April 2018 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikisource.org25 Oktober 2017 01.23digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org2 Juni 2018 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org21 September 2017 01.10digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org9 Mei 2016 03.43digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikibooks.org2 Desember 2016 03.19digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org24 Maret 2018 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org25 Maret 2018 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org17 Februari 2017 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org21 November 2016 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org3 Juli 2016 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org5 Mei 2018 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org27 Oktober 2017 02.21digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org10 April 2018 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org31 Mei 2016 03.35digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wiktionary.org28 Agustus 2016 02.18digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wikipedia.org30 Mei 2016 19.09digawé nalika mlebu log(?)1
glk.wikipedia.org11 Oktober 2017 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org30 November 2016 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org22 September 2017 04.04digawé nalika mlebu log(?)1
got.wikipedia.org3 Desember 2016 05.30digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org2 Desember 2016 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org28 Agustus 2016 02.18digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org6 Desember 2016 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org17 Januari 2018 22.18digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org27 September 2016 00.32digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org3 Juli 2016 16.56digawé nalika mlebu log(?)1
hif.wikipedia.org29 Oktober 2017 02.13digawé nalika mlebu log(?)1
hif.wiktionary.org19 November 2017 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org27 Agustus 2016 00.46digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiversity.org20 September 2017 23.18digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org13 Oktober 2017 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org18 Juni 2016 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org22 September 2017 03.43digawé nalika mlebu log(?)1
hsb.wikipedia.org28 Juli 2016 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org13 Mei 2016 17.30digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikipedia.org29 Desember 2016 21.53digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.23digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikipedia.org25 Agustus 2016 21.15digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikibooks.org23 September 2017 14.39digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org22 Oktober 2016 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org4 Juli 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org14 Oktober 2017 22.21digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org8 Mei 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)84
io.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.23digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikipedia.org25 September 2016 02.28digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org22 September 2017 03.47digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikipedia.org13 Mei 2016 17.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikibooks.org10 April 2018 01.11digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org28 Januari 2017 23.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org17 Juni 2018 21.42digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org20 Oktober 2017 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org24 Juli 2017 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org4 Juli 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org6 Desember 2016 00.27digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wiktionary.org9 Desember 2016 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org8 Mei 2016 02.27akun anyar(?)Diblokir salawasé.
Alesan: vandalism
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
43
ja.wikipedia.org11 Mei 2016 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikibooks.org10 April 2018 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org11 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org11 Mei 2016 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org11 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org11 Mei 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org11 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org8 Mei 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)162
jbo.wiktionary.org1 November 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)15
jv.wikipedia.org9 Mei 2016 23.18digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org8 Mei 2016 04.33digawé nalika mlebu log(?)1
kab.wikipedia.org5 Oktober 2017 02.52digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org22 November 2017 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikibooks.org31 Agustus 2016 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org22 September 2017 03.48digawé nalika mlebu log(?)1
kbd.wikipedia.org4 Desember 2016 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org21 Oktober 2016 01.47digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org29 Desember 2016 21.50digawé nalika mlebu log(?)4
kk.wiktionary.org29 Oktober 2017 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org24 Januari 2018 02.26digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org13 Mei 2016 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikibooks.org5 September 2016 21.24digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org5 September 2016 21.29digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org4 Juli 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org4 Juli 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikipedia.org9 Mei 2016 22.55digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org25 Maret 2018 21.36digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org14 November 2016 05.09digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org4 Juli 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org25 Agustus 2016 21.15digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org22 Desember 2018 23.55digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org10 April 2018 00.51digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org4 Juli 2016 02.31digawé nalika mlebu log(?)5
kv.wikipedia.org25 Agustus 2016 21.15digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org7 Oktober 2016 22.30digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org17 Juli 2017 23.11digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org9 Mei 2016 23.24digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikibooks.org22 November 2017 02.15digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org22 November 2017 02.16digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org22 November 2017 02.17digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org22 September 2017 03.51digawé nalika mlebu log(?)1
lbe.wikipedia.org20 September 2016 01.00digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org22 November 2017 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org22 September 2017 03.52digawé nalika mlebu log(?)1
lfn.wikipedia.org22 April 2018 19.51digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org20 September 2017 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikibooks.org20 September 2017 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikinews.org23 Desember 2018 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org3 Oktober 2018 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org25 Agustus 2016 21.14digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org26 Agustus 2016 22.58digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org8 Mei 2016 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org10 Februari 2018 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org8 Juni 2016 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org4 Desember 2016 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org10 April 2018 00.57digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org26 Oktober 2017 23.46digawé nalika mlebu log(?)0
mdf.wikipedia.org2 Juni 2018 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org8 Mei 2016 02.27digawé nalika mlebu log(?)42
meta.wikimedia.org8 Mei 2016 02.27digawé nalika mlebu log(?)492
mg.wikibooks.org30 Juni 2018 17.27digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org3 Juli 2016 16.46digawé nalika mlebu log(?)1
mhr.wikipedia.org19 November 2016 04.05digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org16 Juli 2016 23.59digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org4 April 2018 03.27digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org31 Mei 2016 03.39digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org29 Desember 2016 21.53digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org21 Agustus 2016 01.36digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikipedia.org15 November 2017 02.42digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org30 Maret 2018 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org27 Agustus 2016 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikibooks.org2 Januari 2017 22.46digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org18 Agustus 2017 00.16digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org10 Februari 2018 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
my.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org19 April 2017 15.39digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org3 Juli 2016 16.48digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wiktionary.org3 Juli 2016 16.48digawé nalika mlebu log(?)1
nap.wikipedia.org29 Desember 2016 21.44digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org22 November 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org28 Agustus 2016 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org27 Agustus 2016 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org10 April 2018 00.58digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org23 Mei 2016 04.22digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikibooks.org16 Oktober 2017 21.27digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org29 Januari 2017 18.16digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org4 Juli 2016 02.32digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org6 Oktober 2016 04.08digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wiktionary.org5 Juli 2016 02.17digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.22digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org2 September 2016 18.49digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org1 Desember 2017 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org4 Juli 2016 02.33digawé nalika mlebu log(?)1
nso.wikipedia.org4 Desember 2016 04.58digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org26 Mei 2018 19.06digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org6 Desember 2016 00.27digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org22 November 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org20 Oktober 2016 23.44digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org13 Mei 2016 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org4 Juli 2016 02.33digawé nalika mlebu log(?)1
os.wikipedia.org10 April 2018 00.56digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org3 Juni 2016 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org22 November 2017 00.57digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org27 Oktober 2018 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org23 Maret 2018 02.36digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org28 Agustus 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)1
pih.wikipedia.org2 Juni 2018 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org31 Mei 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org31 Mei 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org2 Juni 2018 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org30 Oktober 2017 22.33digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wikipedia.org23 September 2017 02.07digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikipedia.org23 Agustus 2016 22.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org9 April 2018 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wiktionary.org22 September 2017 03.56digawé nalika mlebu log(?)1
rm.wikipedia.org9 Desember 2016 19.43digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org27 Oktober 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wiktionary.org13 Oktober 2017 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org25 September 2016 02.24digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org22 September 2017 03.58digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org18 Mei 2018 00.19digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org22 September 2017 03.57digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikipedia.org13 Mei 2016 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikibooks.org10 April 2018 01.11digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikimedia.org26 April 2017 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org31 Maret 2018 01.09digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org20 September 2017 00.33digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org24 Juli 2017 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org3 Desember 2016 04.50digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org3 Juli 2016 16.56digawé nalika mlebu log(?)1
sah.wikipedia.org14 Desember 2016 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org12 November 2018 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org9 Mei 2016 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org5 Juli 2016 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org28 Oktober 2017 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org24 September 2016 23.36digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wikipedia.org27 Agustus 2016 00.48digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org7 Oktober 2016 22.10digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org2 Juni 2018 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wiktionary.org22 September 2017 03.59digawé nalika mlebu log(?)1
sh.wikipedia.org25 Agustus 2016 23.01digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wiktionary.org22 September 2017 04.00digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org13 Mei 2016 17.32digawé nalika mlebu log(?)33
simple.wiktionary.org8 Mei 2016 05.10digawé nalika mlebu log(?)4
si.wikipedia.org13 Mei 2016 17.32digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikipedia.org31 Mei 2016 03.37digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikipedia.org5 November 2016 02.00digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org24 Juli 2017 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org8 Mei 2016 03.36digawé nalika mlebu log(?)11
so.wikipedia.org4 Desember 2016 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org11 Mei 2016 02.30digawé nalika mlebu log(?)3
sq.wikipedia.org31 Maret 2018 01.24digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikibooks.org31 Maret 2018 01.24digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org9 November 2017 15.32digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org2 Desember 2016 23.08digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikibooks.org25 Maret 2018 18.11digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org14 Oktober 2017 22.16digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org28 Agustus 2016 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org22 September 2017 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org2 Mei 2018 00.43digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wiktionary.org2 Mei 2018 00.44digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org27 Oktober 2017 02.22digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org23 September 2017 02.03digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org6 September 2016 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikibooks.org1 Desember 2017 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org1 Desember 2017 04.31digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org1 Desember 2017 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org1 Desember 2017 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org1 Desember 2017 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org2 Juni 2018 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org5 Juli 2016 02.19digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org21 Agustus 2016 01.27digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikibooks.org23 September 2017 14.39digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org22 September 2017 04.01digawé nalika mlebu log(?)1
tcy.wikipedia.org17 Agustus 2016 20.32digawé nalika mlebu log(?)1
test2.wikipedia.org13 September 2016 15.11digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: inappropriate use of test2wiki - please request unblock if you realized your vandalism and will never make it
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
93
test.wikipedia.org6 September 2016 04.21digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Removing content from pages
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
201
test.wikidata.org24 September 2017 20.22digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org5 Oktober 2017 02.45digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org7 Januari 2017 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org5 Juli 2016 02.17digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org31 Desember 2016 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org26 September 2017 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org27 Agustus 2016 00.48digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org8 Mei 2016 05.14digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org8 Mei 2016 05.13digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org11 Maret 2017 16.02digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org25 September 2016 02.24digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org26 September 2017 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org25 September 2016 02.25digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org28 Agustus 2016 02.18digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org2 November 2018 02.53digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org17 Maret 2018 23.21digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org4 Juni 2016 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org20 Oktober 2017 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org2 Juni 2018 16.41digawé nalika mlebu log(?)1
tw.wikipedia.org28 Juni 2016 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org10 April 2018 01.15digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org25 September 2016 02.28digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wiktionary.org20 Oktober 2017 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org13 Mei 2016 17.32digawé nalika mlebu log(?)1
uz.wikipedia.org29 Oktober 2017 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org5 Juli 2016 02.18digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org29 Desember 2016 21.44digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org22 September 2017 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org8 Februari 2017 00.53digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org25 Mei 2016 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org9 Mei 2016 03.45digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wiktionary.org22 September 2017 04.02digawé nalika mlebu log(?)1
war.wikipedia.org6 September 2016 22.49digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org6 Desember 2016 00.26digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org6 Desember 2016 00.26digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org9 Mei 2016 03.43digawé nalika mlebu log(?)48
wikimania2017.wikimedia.org30 Oktober 2017 00.43digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20 September 2017 23.22digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org16 Desember 2018 23.26digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org2 Desember 2016 03.18digawé nalika mlebu log(?)1
wo.wikiquote.org2 Desember 2016 03.19digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org2 Desember 2016 03.18digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org22 November 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)1
xal.wikipedia.org2 Juni 2018 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org18 Juni 2016 00.08digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org5 September 2016 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org5 September 2016 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org2 Juni 2018 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
yue.wiktionary.org23 Desember 2018 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org23 September 2017 02.06digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org7 November 2016 23.04digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org25 Agustus 2016 22.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikisource.org25 Agustus 2016 21.59digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org25 Agustus 2016 22.00digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org7 November 2016 23.04digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org13 Mei 2016 17.27digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikibooks.org3 Desember 2016 04.47digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org3 Desember 2016 04.48digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org3 Desember 2016 04.47digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org3 Desember 2016 04.47digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiversity.org23 Agustus 2018 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org3 Desember 2016 04.48digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org3 Juli 2016 16.55digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org11 Januari 2017 17.49digawé nalika mlebu log(?)0