Béda antarané révisi "1840"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5) (Robot Nambah: tet:1840
c (Robot Nambah: tpi:1840)
c (r2.5) (Robot Nambah: tet:1840)
[[ta:1840]]
[[te:1840]]
[[tet:1840]]
[[th:พ.ศ. 2383]]
[[tk:1840]]
16.093

besutan

Menu navigasi