Menyang kontèn

812: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:812
c (bot Menambah: ur:812ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:812)
[[vo:812]]
[[war:812]]
[[yo:812]]
[[zh:812年]]
[[zh-yue:812年]]
15.478

besutan