545: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:545
c (bot Menambah: vi:545)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:545)
[[vo:545]]
[[war:545]]
[[yo:545]]
[[zh:545年]]
[[zh-yue:545年]]
15.473

besutan

Menu navigasi