Béda antarané révisi "Jaran"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rw:Ifarashi
c (bot Mengubah: lmo:Equus ferus caballus)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rw:Ifarashi)
[[ro:Cal]]
[[ru:Домашняя лошадь]]
[[rw:Ifarashi]]
[[sah:Ат]]
[[sc:Caddu]]
182

besutan

Menu navigasi