Menyang kontèn

771: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:771
c (bot Menambah: vi:771)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:771)
[[vo:771]]
[[war:771]]
[[yo:771]]
[[zh:771年]]
[[zh-yue:771年]]
15.478

besutan