1670: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1670
c (bot Menambah: sh:1670.)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1670)
[[wa:1670]]
[[war:1670]]
[[yo:1670]]
[[zh:1670年]]
[[zh-yue:1670年]]
15.473

besutan

Menu navigasi