Béda antarané révisi "Nanas"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: rw:Inanasi
c (r2.5.1) (bot Menambah: tum:Chinanazi)
c (bot Menambah: rw:Inanasi)
[[ro:Ananas]]
[[ru:Ананас настоящий]]
[[rw:Inanasi]]
[[si:අන්නාසි]]
[[simple:Pineapple]]
16.093

besutan

Menu navigasi