1547: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1547
c (bot Menambah: pnb:1547)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1547)
[[vo:1547]]
[[war:1547]]
[[yo:1547]]
[[zh:1547年]]
[[zh-yue:1547年]]
15.473

besutan

Menu navigasi