Wetan: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
298 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
New page: == Prakata == '''Wetan''' kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen. Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon. == Deleng Uga ==...
(New page: == Prakata == '''Wetan''' kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen. Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon. == Deleng Uga ==...)
(Ora ana béda)

Menu navigasi