Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Brebes]] | [[Mitos lan Legenda Brebes]] | [[Seni lan Budaya Brebes]] | [[Tokoh Brebes]] | [[Pembangunan Brebes]] | [[Warta Penting Brebes]] | [[Brebes Panganan lan Plesiran Brebes|Panganan lan Plesiran Brebes]] | [[Obrolan Bebas Brebes]]</p>
--------------
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="250px">
<caption><font size="+1">'''Kabupaten Brebes'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>

Menu navigasi