Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
 
== Ekonomi & Sosial ==
Produk unggulan Kabupatenkabupaten Brebes ialah: [[Endokndok Asinasin]], [[keramik hias]], [[rebana]], [[brambang]] karo pindang bandeng.
 
Khusus produk andalan sub sektor industri antarane: [[brambang goreng]], [[soun]], kapal rakyat, karo biting hio.
 
== Liyane ==

Menu navigasi