Menyang kontèn

771: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:771
c (bot Menambah: be-x-old:771; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:771)
[[vec:771]]
[[vo:771]]
[[war:771]]
[[zh:771年]]
[[zh-yue:771年]]
10.768

besutan