Béda antarané révisi "1685"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1685
c (bot Menambah: sah:1685; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1685)
[[sw:1685]]
[[th:พ.ศ. 2228]]
[[tk:1685]]
[[tl:1685]]
[[tr:1685]]
14.915

besutan

Menu navigasi