Menyang kontèn

1686: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1686
c (bot Menambah: sah:1686; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1686)
[[sw:1686]]
[[th:พ.ศ. 2229]]
[[tk:1686]]
[[tl:1686]]
[[tr:1686]]
14.915

besutan