Béda antarané révisi "Buddha"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Prakata ==
'''Buddha''' ([[Basa Sansekerta]]: बुद्ध kuwe artine ''Wong-wing sing sadar''). Budha kuwe agama sing dibangun [[Siddhartha Gautama]].
 
== Sejarah ==

Menu navigasi