Béda antarané révisi "1687"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: lt:1687 m.
c (bot Menambah: fa:۱۶۸۷ (میلادی))
c (bot Mengubah: lt:1687 m.)
[[lb:1687]]
[[lij:1687]]
[[lt:1687 m.]]
[[lt:XVII amžiaus 9-as dešimtmetis#1687]]
[[mi:1687]]
[[mk:1687]]
14.915

besutan

Menu navigasi