Béda antarané révisi "1061"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
27 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: lt:1061 m.
c (bot Menambah: nds:1061)
c (bot Mengubah: lt:1061 m.)
[[la:1061]]
[[lb:1061]]
[[lt:1061 m.]]
[[lt:XI amžiaus 7-as dešimtmetis#1061]]
[[mi:1061]]
[[mk:1061]]
14.915

besutan

Menu navigasi