Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
 
== Pemerentahan ==
Jumlah kecamatan nang kabupaten Brebes ana 17 [[Kecamatan]], 292 [[Desa]] lan 5 [[Kelurahan]].
Pola pembangunan Kabupaten Brebes dibagi dadi 3 Sub Wilayah Pembangunan (SWP):
*SWP Ia pusate nang Kota [[Brebes]], kuwe ngeliputi
**[[Kecamatan Bantarkawung]]
**[[Kecamatan Salem]].
6 Kecamatan sing digabung nang SWP III kiye rencanane arep didadekna [[Kabupaten]] dhewek (Pemekaran Kabupaten Brebes). Rencanane jenenge kabupatene mengko [[Kabupaten Bumiayu]] ibukotane nang kota [[Bumiayu]]. [[Basa]] sing dituturaken nang wilayah bumiayu kiye ialah [[Basa Banyumasan]] [[Dialek Bumiayu]].
 
== Ekonomi & Sosial ==

Menu navigasi